VELIKONOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA Objednávky na e-shopu budeme vyřizovat v úterý 2.4.2024 Prodejna v Liberci je 29.3. - 1.4.2024 ZAVŘENA Prodejna Frýdlant je v sobotu 30.3.2024 OTEVŘENA

Gardena Ponorné čerpadlo pro čistou vodu 8200

Gardena

970442301

Litujeme, zobrazený výrobek není v prodeji.
Vyberte si jiný ze stejné kategorie:

Zahradní technika » Čerpadla

Praktické ponorné čerpadlo za výbornou cenu
GARDENA ponorné čerpadlo pro čistou vodu 8200 je robustní a praktické elektrické čerpadlo ideální pro odvodňování, transport a čerpání čisté nebo mírně znečištěné vody.
Je to skvělá volba v případě, že hledáte flexibilní ponorné čerpadlo pro více účelů použití.
Kompaktní čerpadlo je určeno pro venkovní i vnitřní použití v ​​bazénech, zásobnících na dešťovou vodu, vsakovacích jímkách a zatopených sklepích.
GARDENA ponorné čerpadlo pro čistou vodu 8200 je vybaveno nastavitelným plovákovým spínačem, který zabraňuje chodu nasucho a zajišťuje jeho efektivní a bezpečný chod.
Nabízí také patentované připojení pro nepřetržitý provoz pro dosažení maximálního plošného sání.
Disponuje řadou funkčních prvků; plošným nasáváním do výšky 4 mm, takže vyčerpá téměř všechnu nežádoucí vodu a 10 m dlouhým napájecím kabelem umožňujícím čerpadlu fungovat efektivně až do maximální hloubky 6 metrů.
Čerpadlo je skvělé pro transport téměř čisté vody z bodu A do bodu B, například ze zásobníku na dešťovou vodu do jakéhokoliv místa ve vaší zahradě. Pokud máte brouzdaliště nebo bazén, můžete čerpadlo použít k rychlému a efektivnímu odčerpávání vody nebo k vypouštění bazénu.
Toto víceúčelové ponorné čerpadlo není určeno pouze pro venkovní použití, ale vyřeší také povodně v domácnosti - nemusíte se třeba obávat přetékající pračky nebo zaplaveného sklepa vodou s nečistotami až do 5 mm.
Díky 40-letým zkušenostem s konstrukcí a výrobou čerpadel je GARDENA lídrem na trhu, kterému můžete věřit.
Toto čerpadlo je ideální pro občasné použití a poskytuje vynikající poměr výkonu a ceny.

Gardena obj.č.: 9000-29

Rychlé a snadné nastavení a používání
Rychlé a snadné připojení a pohodlné plnění čerpadla vodou nebo její vypuštění. Toto GARDENA ponorné čerpadlo pro čistou vodu je ideální model pro řadu venkovních i vnitřních použití: distribuce vody, odčerpání vody z bazénu nebo brouzdaliště a záplavy v domácnosti.

Snadné používání
Díky pružnému konektoru hadice lze čerpadlo snadno připojit k běžným velikostem hadice. Protože je konektor otočný, čerpadlo vždy stojí stabilně bez ohledu na to, zda je hadice připojena vodorovně nebo svisle.

Téměř dosucha
Díky patentované nepřetržité funkci může čerpadlo snadno vyčerpat vodu až do zbytkové hladiny 4 mm.

Nastavitelný plovákový spínač
Čerpadlo disponuje nastavitelným plovákovým spínačem. Jakmile voda klesne pod určitou úroveň, čerpadlo se vypne, aby se zabránilo chodu nasucho.

Jmenovitý výkon: 250 W
Maximální výtlačná kapacita: 8200 l/h
Maximální tlak: 0.5 bar
Maximální hloubka ponoru: 6 m
Maximální výtlačná výška: 5 m
Maximální teplota čerpaného média: 35 °C
Délka kabelu: 10 m
Typ napájecího kabelu: H05 RNF
Elektrická ochranná třída: IP X8

Ptejte se, pokud chcete znát přesný termín dodání či Vás zajímají další informace o nabízeném produktu. Položky označené hvězdičkou (*) je třeba vyplnit. Děkujeme.
Poslat stránku emailem
Položky označené hvězdičkou (*) je třeba vyplnit. Děkujeme.
Gardena Ponorné čerpadlo pro čistou vodu 8200

Zahradní a komunální technika


Profesionální i hobby nářadí


" // top pozice je nastavená ve style-custom.css ?>