VELIKONOČNÍ OTEVÍRACÍ DOBA Objednávky na e-shopu budeme vyřizovat v úterý 2.4.2024 Prodejna v Liberci je 29.3. - 1.4.2024 ZAVŘENA Prodejna Frýdlant je v sobotu 30.3.2024 OTEVŘENA

Hrábě QuikFit (14 hrotů) Fiskars

Fiskars

1000653

Skladem

24 měsíců

499 Kč vč. DPH
399 Kč vč. DPH

Fiskars QuikFit™ představuje sortiment zahradního nářadí s vyměnitelnými hlavicemi a rukojeťmi, určený pro rozličné zahradnické úkony. Fiskars QuikFit™ nabízí bezpečné a inteligentní řešení zejména tam, kde potřebujete větší dosah. Umožňuje efektivní čištění trávníku a dvora a nabízí chytré řešení pro kultivační práce. Unikátní automatický dvojitý zamykací systém Fiskars QuikFitTM se stal vítězem ocenění Red Dot Award: Product Design 2010.

Pokud byste na zahradě rádi zastali více práce, ale používali při tom méně nářadí, náš systém QuikFit s výměnnými hlavami je pro vás ideální volba. Nabízí čističe okapů, kultivátory, hrabla na sníh, kartáče a další speciální nástroje, s nimiž zvládnete kompletní údržbu zahrady. Díky univerzálnímu adaptéru navíc jednotlivé součásti můžete kombinovat s nástroji z jiných systémů s výměnnými hlavami. Stačí zacvaknout a máte nářadí, které právě potřebujete.
Click & Grow (Nasadit a pěstovat)

V řadě Click & Grow nabízí systém QuikFit™ Fiskars jednoduchá a flexibilní řešení pro pěstování zeleniny a květin na Vaší zahradě, chalupě, nebo městské zahrádce. Jedinečný, prostorově úsporný systém, ve kterém může být jedna násada použita pro několik nářaďových nástavců.

Na hrabání a vyrovnávání záhonů
14 hrotů z kalené oceli
Doporučené násady:
násada QuikFitTM Graphite L (1000661 | 136001)

Hmotnost: 428 g
Délka: 205 mm
Šířka: 360 mm

Ptejte se, pokud chcete znát přesný termín dodání či Vás zajímají další informace o nabízeném produktu. Položky označené hvězdičkou (*) je třeba vyplnit. Děkujeme.
Poslat stránku emailem
Položky označené hvězdičkou (*) je třeba vyplnit. Děkujeme.
Hrábě QuikFit (14 hrotů) Fiskars

Zahradní a komunální technika


Profesionální i hobby nářadí


" // top pozice je nastavená ve style-custom.css ?>